sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Hotnews fabrica de eroi.

Acum e randul doamnei Somaldoc. Iata cu ce titlu incep cei de la hotnews: "Viata de executor judecatoresc:“Cand politistii din spatele meu au inaintat iar eu m-am retras, Vadim a spus 'STATI!' "

Inca de la inceput tin sa va comunic ca nu stiu daca a facut sau nu bine cineva, nu am urmarit subiectul si nu vreau sa comentez daca e bine sau nu ce sa intamplat acolo.

Insa sunt alte lucruri care mi-au trezit interesul.
Hotnews:
"Paula Somaldoc este femeia care a reusit sa-i tina piept lui Corneliu Vadim Tudor. Europarlamentarul a numit-o “pitica nenorocita”, a insultat-o si este posibil ca aceasta poveste mizera sa nu se fi terminat aici. Dar, intr-o tara locuita de milioane de “pitici nenorociti”, Paula Somaldoc a aplicat legea fara sa clipeasca. Cum gandeste aceasta femeie? Unde isi gaseste forta? Ce anume din povestea evacuarii lui Vadim Tudor a scapat camerelor de filmat? Cititi povestea celor mai intense 24 ore din viata unui executor judecatoresc in Romania."
Text scris de Vlad Mixich.
Pe scurt acest Vlad impreuna cu hotnews o scoate pe aceasta "euroina" in fata cititorilor, desi daca stau bine si analizez:
1. "a reusit sa tina piept" - De ce este platita nu sa tina piept?
2. "Paula Somaldoc a aplicat legea fara sa clipeasca" - Bai Vlad cumva te-ai obisnuit sa nu se mai aplice legea in tara asta nenorocita? Tie nu ti se mai pare normal sa se aplice legea? Pentru asta este platita doamna cu nume la fel de incalcit ca si al tau...
3. "Cum gandeste aceasta femeie? Unde isi gaseste forta?" - Nu cred ca intereseaza pe cineva cum gandeste si de unde are forta, daca nu o mai are, pa, demisia... Pe noi poporul ne intereseaza ca legea sa fie aplicata corect pt toata lumea... (Bine mai putin pentru domnul Placinta ca de...).

SOMALDOC eroina neamului ROMANESC

Apoi sunt cateva intrebari adresate de Vlad doamnei cu nume greu de retinut.Auziti idiotenie:
V.M.: Dar atata timp cat statul nu are grija de noi, ce mai conteaza identitatea?
Paula Somaldoc: Poate ca astazi statul nu ne apara cum ar trebui, dar traim cu speranta. Trebuie sa existe undeva un sfarsit de rau si un inceput de bine. Noi, oamenii, avem speranta in sange. Speranta de mai bine, nu de mai rau.

Paula cand sa votat, sa votat cu speranta de bine, acum voi de la putere nu trebuie tot cu speranta sa ne conduceti, ci cu siguranta sa ne oferiti ceea ce ne-ati promis. Trebuie sa existe undeva un sfarsit de rau, ok, de ce nu plecati dracu' din tara, portocaliilor, voi sunteti raul lasati si binele sa vina...Ne dati acum SPERANTA si ne-ati promis SIGURANTA. RUSINE.

Inca o idiotenie:
V.M.: De ce nu au intervenit politistii nici in momentul in care Vadim Tudor a smuls chipiul unui politist?
Paula Somaldoc: Eu nu eram acolo, am aflat ce s-a intamplat ulterior, dar nu eram in preajma. Mi s-a transmis dar, vedeti dumneavoastra, cand ei sunt cu mine ei asteapta sa spun eu, sa fac eu. Ei nu au o libertate de miscare sau de organizare sau de conducere. Eu sunt aceea. Si atunci imi spun: doamna executor ce facem? Cum vreti? “Uitati noi propunem” si, daca eu sunt de acord... Ei nu au alte competente.

Decand doamna SOMALDOC aveti dreptul de a spune Politiei Romane ce sa faca? Asta screie in atributiunile dumneavoastra de servici? - Ma scuzati am uitat ca suntem o tara comunista din nou, in care organele tatului de subordoneaza din noi unui singur om si acela incrucisat.

Interviul continua cu intrebari prestabilite si fara nici un interes.
Tara chiorului este tara buna pentru el nu pentru noi, noi suntem cei pe spatele caruisa se trag toate relele, suntem sclavi in tara noastra, si trebuie sa facem planul afacerilor lor.